Doğadan Gelen Fitcuit Atıştırmalıklarla Formunuzu ve Sağlığınızı Koruyun

26-06-2019 10:48
Doğadan Gelen Fitcuit Atıştırmalıklarla Formunuzu ve Sağlığınızı Koruyun
Doğadan Gelen Fitcuit Atıştırmalıklarla Formunuzu ve Sağlığınızı Koruyun
 
Kilo verme yolunda hepimizin en çok zorlandığı konu, sık sık acıkmak olsa gerek. Birkaç saatlik periyodlarla acıkıp, bir de ara öğünlerimizin miktarını tutturamayınca kilo verememek bir yana, kilo almamız kaçınılmaz oluyor. İşte bu durum kan şekerimizin sürekli inip çıkmasından kaynaklanıyor.
 
Kan şekeri dengesizliğinden kaçınma ve tokluk sürelerimizi uzatmanın yolu, düşük glisemik indekse sahip gıdalar tüketmekten geçiyor. Düşük glisemik indeksli gıdaların başında gelen bakliyatlar, tokluk hissimizin daha uzun sürmesini sağlayarak leptin hormonu üretimimizi artırıyor ve bu sayede vücudumuz ihtiyacı olan enerjiyi, depolanmış yağ stoklarından sağlıyor. Bu durumda kilo vermenin kolaylaşmasının yanı sıra; sindirim sistemimiz düzene giriyor, metabolizmamız hızlanıyor, kan ve kemiklerimizin sağlığı korunmuş oluyor. Doğadan gelen Fitcuit atıştırmalıkları, kilo verme sürecini lezzetli ve keyifli bir şekilde hızlandırıyor!
 
Fitcuit Sağlıklı Atıştırmalıklar
 
Uzun yıllar süren araştırmaları sonucunda bakliyatlardan oluşan, düşük kalorili, düşük glisemik indeksli, yüksek besin değerli atıştırmalıkları hayatımıza getiren Fitcuit’in ürün yelpazesi öyle geniş ki, her damak tadına uygun atıştırmalığı bulmak mümkün!
 
İlgop Granola
 
 
 
 

Glütensiz, koruyucusuz, katkısız, şekersiz, trans yağsız ilgopun içinde sadece karabuğday bulunuyor. Bir porsiyonunda yalnızca 23 kalori olan ilgop hem uzun saatler boyunca tokluk hissi vererek kilo vermeyi kolaylaştırıyor hem de tatmin edici lezzetiyle keyifli bir ara öğün yaratıyor. İlgopun içerisinde bulunan karabuğday vücudu kansere ve kalp hastalıklarına karşı korurken, sindirim sistemini düzenliyor ve atletik performansı yükseltiyor.

 

Koko Granola

 

 

 
 

Hem kahvaltılara hem ara öğünlere lezzet katan koko granolanın içinde glüten, koruyucu, trans yağ katkı, şeker yok; kepekli kahverengi pirinç, karabuğday, amarant, kakao, hindistancevizi, keçiboynuzu tozu, hurma var! Bir porsiyonunda 44 kalori olan koko granola hem çok lezzetli hem de çok sağlıklı. İçeriğindeki kepekli kahverengi pirinç vücudu kanser ve kalp hastalıklarına karşı koruyor, kolesterolü ve tansiyonu düzenliyor, kronik enfeksiyon ve yorgunluk belirtilerini azaltıyor.

 

 

Yodol Granola

 



 

 
Doyurucu ve lezzetli yodolun içindeki kinoa zengin aminoasit ve lif içeriği ile kansere ve kalp hastalıklarına karşı koruma sağlarken bağışıklık sistemini güçlendiriyor, tansiyonu düzenliyor, kansızlıkla mücadeleye katkı sağlıyor. Yodolun içinde glüten, koruyucu, trans yağ, katkı ve şeker bulunmuyor. Bir porsiyonunda sadece 30 kalori olan bu ürün uzun saatler boyunca tokluk hissi vererek kilo kontrolünü kolaylaştırıyor.
 
Ahop Granola
 

 
 

Amarantın en lezzetli halı ahopun bir porsiyonunda sadece 25 kalori bulunuyor. Uzun saatler boyunca tokluk hissi veren bu atıştırmalık, içeriğindeki amarant sayesinde kalp hastalıklarına ve kansere karşı koruma sağlıyor, tansiyonu ve kolesterolü düzenliyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, spor performansını yükseltiyor ve kilo kontrolüne yardımcı oluyor.

 

Yosot Granola

 

 
 
 

Glütensiz, şekersiz, katkı maddesiz ve tamamen doğal olan yosotun içinde karabuğday, kinoa, amarant, chia ve siyah soya fasulyesi bulunuyor. Ara öğünlere lezzet ve sağlık katan yosotun bir porsiyonunda sadece 31 kalori bulunuyor. Kilo vermeyi kolaylaştıran bu ürün, spor performansını da yükseltiyor.

 
Tasot Granola
 
 
 
 
Atıştırmalıklara bambaşka bir lezzet getiren tasotun içinde kepekli kahverengi pirinç, kinoa, amarant, chia ve siyah soya fasulyesi bulunuyor. Şekersiz, glütensiz ve katkı maddesiz olan tasot, glüten hassasiyetine sahip olan kişiler ve çölyak hastaları tarafından da tüketilebiliyor. Tasotun bir porsiyonunda sadece 34 kalori bulunuyor. Verdiği tokluk hissiyle leptin hormonunun salgılanmasını sağlayarak kilo kontrolüne katkı sağlıyor. 
 
Yol Granola
 
 
 
 
Ara öğünler için harika bir atıştırmalık olan yolun içinde yalnızca kepekli pirinç bulunuyor. Glütensiz ve şekersiz olması ile herkes tarafından tüketilebiliyor. Bir porsiyonunda 28 kalori olmasıyla kilo kontrolünü kolaylaştırıyor. 
 
Berry Granola
 
 

 

İçerisinde bulunan cranberry, limon kabuğu, portakal kabuğu, hurma ve hindistancevizinin yarattığı muhteşem aromalarla son derece lezzetli bir kahvaltı ve ara öğün alternatifi olan Berry Granola’nın 1 porsiyonunda yalnızca 41,75 kalori bulunuyor. Glütensiz, katkısız, şekersiz ve trans yağsız olan Berry Granola; şeker ve çölyak hastaları ve kilo kontrolüne dikkat eden kişiler tarafından da rahatlıkla tüketilebiliyor.

 

Siyah Pirinç Granola

 

 

 

 

Sağlığı ve lezzeti bir araya gelen Siyah Pirinç Granola, son derece doyurucu ve sağlıklı olması ile formuna dikkat eden kişiler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. İçerisinde glüten, katkı maddesi, şeker ve trans yağ bulunmayan siyah pirinç granolanın bir porsiyonunda sadece 66,75 kalori bulunuyor. Siyah pirinç granolanın verdiği tokluk hissi, gün içinde karşılaşılan kan şekeri dengesizliği problemini ortadan kaldırarak kilo kontrolüne katkı sağlıyor.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.