Ketojenik Diyet Dostu Shirataki Noodle İle İlgili Her Şey!

25-06-2019 11:03
Ketojenik Diyet Dostu Shirataki Noodle İle İlgili Her Şey!
Ketojenik Diyet Dostu Shirataki Noodle İle İlgili Her Şey!
 
Glütensiz, ketojenik ya da düşük kalorili besleniyor olmanız, çok sevdiğiniz Noodle’ı yemek masanızdan tamamen kaldırmanız gerektiği anlamına gelmez. Hayatınızı değiştirmek üzere olan düşük kalorili ve düşük karbonhidratlı Shirataki Noodle ile tanışın!
 

Shirataki Noodle, asırlık dünya mutfaklarında, yüzlerce yıldır popülerdir ve içinde bulunduğumuz dönemde sağlık dostu bir makarna-noodle alternatifi olarak sağlıklı gıdaların arasında yerini sağlamlaştırmaktadır. Neredeyse sıfır kalori ve karbonhidrat değerine sahip olması ile bu berrak görünümlü mucizevi erişte türü, glüten alerjisi ya da şeker hastalığı olan kişiler için de harika bir erişte alternatifi olarak öne çıkmaktadır.

 

Shirataki Noodle; ketojenik diyet beslenme listelerinde onaylı, vegan ve doğal olarak glütensiz bir besindir. Shirataki Noodle yararları, nasıl pişirileceği ve nereden alınabileceğini içeren daha fazla bilgi için yazımızı okumaya devam edin!

 

Shirataki Noodle Nedir?

 

Shirataki noodle, Japon konjak yerelması kullanılarak yapılır. Yarı saydam, jelatin benzeri bir dokuya sahiptir. Neredeyse tamamen sudan ve glukomannan lifinden (çözünebilir bir diyet lifi) oluşur, içeriğinde kalori ve karbon bulunmaz. Tadı pirinç eriştesine oldukça fazla benzer. Düşük kalorili ve karbonhidratlı tüm diyetler için harika bir noodle, dahası makarna alternatifidir.

 

Shirataki Noodle Nasıl Pişirilir?

 

Shirataki noodle ile lezzetli ve besleyici noodle alternatifleri hazırlayabilirsiniz. İçerisinde damak tadınıza uygun olarak et, tavuk, deniz ürünleri ve çeşitli sebzeler kullanabilirsiniz.

 

Shirataki noodle ile lezzetli ve besleyici noodle alternatifleri hazırlayabilirsiniz. İçerisinde damak tadınıza uygun olarak et, tavuk, deniz ürünleri ve çeşitli sebzeler kullanabilirsiniz.

 

Shirataki Noodle Besin Değerleri ve Yararları

 

Geleneksel shirataki noodle tamamen sudan ve konjak lifinden oluşur. İçeriğindeki lifli yapı, sindirimi artırır ve açlık hissini yatıştırır. Shirataki Noodle’ın içerisinde bulunan glukomannan lifi, bir sağlık takviyesi olarak da kullanılır; açlık hormonlarını engeller, iyi bağırsak bakterilerini besler ve sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur. Shirataki noodle içerisinde bulunan glukomannan lifi ayrıca kolesterolü ve kan şekerini düzenleyerek kilo kaybını destekleyebilir ve kalp sağlığınızı iyileştirebilir.

 

Shirataki noodle sadece lif ve su içerdiğinden genellikle kalorisizdir ve çoğu kilo kaybı diyeti için mükemmel seçimdir. 100 gramında ortalama 10 kalori ve 3,5 gram karbonhidrat bulunur. Bu mucizevi erişteyi sağlık açısından daha faydalı bir hale getirmek için onu kullanarak hazırladığınız yemeklerinizde yağsız etler, sağlıklı bitkisel yağlar ve bol miktarda sebze kullanabilirsiniz.

 

Shirataki Noodle Nereden Alınır?

 

Shirtaki noodle almak için çok uzağa gitmenize gerek yok! Aşağıda paylaştığımız linke tıklayarak ürününüzü Gurmenet üzerinden satın alabilirsiniz. Afiyet olsun!

https://www.gurmenet.com/TASSYA-SHIRATAKI-NOODLE-270-GR-NET-200-GR,PR-3402.html

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.